Matprat
Posted by Anita den januar 19, 2007
Dagens post handler nok en gang om meg. Nå som du er advart, kan du velge å komme tilbake en annen dag, eller gjøre som bermen: lese videre.
Store deler av livet mitt har jeg brukt til å tenke på mat. For et par-tre år siden var jeg forelsket i sushi. Det er sant! Det siste jeg tenkte på før jeg la sovnet var sushi. Det første jeg tenkte på da jeg våknet var sushi. Hver gang jeg hadde litt penger til overs ble de brukt på…jeg trenger virkelig ikke å si det en gang til.
Heldigvis gikk det over, og selv om jeg fremdeles elsker sushi, elsker jeg mye annet også. Jeg elsker for eksempel å gå på gourmet-restauranter som serverer bittesmå, skylette, delikate retter som perler på en snor. Av og til elsker jeg pizza fra Peppes eller Dolly. På onsdag elsket jeg feite pannekaker med blåbærsyltetøy og bacon. I morgen tror jeg at jeg kommer til å elske lasagne fra Knorr.
Poenget er: Jeg er et matvrak.
Derfor gleder jeg meg sinnsykt til å tilbringe et par timer på «To rom og kjøkken» i kveld. Jeg tror jeg skal spise kamskjell, and eller hjort og crème brûlée. Og den gode vinen!
Tudelu!
~
(Bildet er hentet fra flickr.com)
Avil said
Eg er heldigvis er eg gift med ein mann som lagar utruleg god mat. Eg er ganske matvrakete sjølv.
turkis said
Åh, kamskjell, and og creme brulee var noe av det som stod på min meny forrige helg. *sulten*
muppyen said
Jeg skal spise and med pannekaker på den kinesiske resturanten på hotellet vårt. Det gleder jeg meg til, for det er så sinnsykt godt.
impen said
Jeg er imponert over at du får til alle tegnene i creme brulee.
allikin said
Det er litt rart. Jeg kan huske de mest ubetydelige ting, men allikevel glemmer jeg ofte de viktige.