Que sera, sera

Det som skjer, det skjer

Drømmerier

Posted by Anita den februar 1, 2007

Det er sjelden jeg husker noe særlig av drømmene mine, annet enn fragmenter, men i morges hadde jeg en ganske klar drøm som jeg gjerne vil dele.

Jeg drømte at jeg måtte hente ei dame fra et hus fordi hun av en eller annen grunn hadde blitt kastet ut derfra. Da jeg kom viste det seg å være et bokollektiv (ja, jeg så LOST i går), og jeg begynte å gråte fordi jeg syntes det var så inderlig trist at hun måtte forlate vennene sine. Jeg klemte henne visst også. Det var ikke så mange andre som brydde seg om at hun skulle dra, annet enn ei tenåringsjente med sekk. Først trodde jeg hun var datteren, og at hun skulle være med, men det benektet damen.

En stund funderte jeg på å flytte inn selv, men kom på at de sikkert ikke ville ha en som meg, som hater husarbeid – særlig siden dette var et digert hus å holde i orden.

Damen var i førtiårene, blond og tynn. Før vi skulle dra, kledte hun på seg foran et speil, og enda hun hadde klær på seg hele tiden, kunne jeg se at hun hadde en stor tatovering på ryggen.

Etter dette begynner ting å bli uklart, men jeg sitter igjen med en følelse av at dama var Yssen. Jeg tror at det er fordi hun var litt bitchy.

Er det noen som vet om Yssen har tatovering på ryggen?

Reklame

6 kommentar til “Drømmerier”

 1. saccarina said

  «Bite me», kanskje?
  Men det er ren gjetning.

 2. Allikin said

  *knegg*

 3. Cathrine said

  Kanskje hun har av en pusekatt…?

 4. Allikin said

  Godt forslag, Cathrine!

 5. Britt M. said

  Jeg tipper at Yssen har et nytatovert oppsigelsesbrev på ryggen. Og jeg tipper at vi får se den i magasinet på lørdag… 😉

 6. Allikin said

  Kjøpe Magasinet på lørdag. *noterer*

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

 
%d bloggere liker dette: